Din județDin zonă

Satul Cozmești între două noduri rutiere ale autostrăzii A7

Conform detaliilor de pe CNAIR localitatea Cozmești va avea acces facil la autostradă prin cele doua noduri rutiere din proximitate de la Mogoșești și respectiv, cel/cele de la Pașcani.

Nodul Mogoșești Siret – amplasat la km 59+178 al autostrăzii. Geometria este de tip „Trompetă”, cu descărcare în DJ 208, nodul rutier este de tip “B”. Trompeta descarcă traficul printr-o bretea într-o intersecție giratorie la DJ208. (Pe unele simulari pare a fi amplasat intre Cozmești si Stolniceni dar în realitate cred că este între Cozmești și Mogoșești Siret.)

Nod Rutier Autostrada – Autostrada Târgu Mureș – Iași – amplasat la km 71+374 al autostrăzii (înainte de Pașcani). Geometria este de tip „Turbion”. Particularitatea acestui nod constă în faptul că are rolul de a realiza conexiunea între Autostrada Bacău-Pașcani cu Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț –Iași. Acest nod rutier este de tip “A”.

Suplimantar va mai fi si Nod Rutier Pașcani – amplasat la km 76+505 al autostrăzii. Geometria este de tip „Trompetă”, se descarcă traficul printr-o bretea într-o intersecție giratorie în DN 28A, nodul rutier este de tip “B”.

https://fb.watch/hLJ0zmMQ33/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.