Satul

PREZENTARE

Se poate spune despre Cozmeşti că este un sat deosebit. Şi nu doar natura îl face deosebit ci şi oamenii. Întotdeauna Cozmeştenii au avut inima deschisă. Oricine este binevenit şi respectat, oamenii sunt ospitalieri şi comunicativi. Chiar dacă au trecut prin multe in viaţa bătânii acestui sat au ramas adevarate „mine” de bunătate şi înţelepciune.

În general oamenii din Cozmeşti lucrează în agricultură. Insa apropierea faţă de oraşulo Paşcani a facut ca multi dintre ei sa lucreze în industrie. Acum că industria trece printr-o periada de declin oamenii se orientează spre agricultură mai mult.

Indiferent de ceea ce lucrează Cozmeştenii fac cu toata inima.

Se poate spune despre oamenii din Cozmeşti ca sunt deosebiţi. De aici au ieşit oameni valoroşi despre care vom scrie căt de curând. Un mare merit il au aici si cei care formează oameni, acei oameni deosebiţi care prin multă îngăduinţă şi cu multă dragoste invată generaţii după generaţii de elevi. Ii invit pe toţi cei care au un cuvânt de apreciere pentru foştii dascăli sa acceseze pagina decontact şi să scrie mulţumirile lor acolo, iar eu le voi relua si posta la secțiunea aferentă.

Mentionam ca este o pagina personala si nu una oficiala. De asemeni trebuie tinut cont de faptul că este abia la început, este posibil să existe greșeli (dacă le gasiți vă rog să ne contactați) Informațiile sunt deasemeni limitate și vă așteptăm sa coolaborați dacă aveti informatii.

Designul poate suferi modificări. Astept sugestii si la acest capitol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.